Kledingbank

KledingbankKleding wordt verstrekt tegen een minimale vergoeding. Wil je gebruik maken van de kledingbank, dan ontvang je een anonieme stempelkaart. Hiermee zorgen we dat de kleding die aan het Inloophuis beschikbaar is gesteld goed over meerdere adressen verdeeld kan worden.

Wij zijn heel blij met (schone en hele) kleding in alle maten. Wil je artikelen beschikbaar stellen aan het Inloophuis, kijk dan hier voor de voorwaarden en de inzamellocatie.

Hoe werkt kledinguitgifte

Iedereen die gebruik wil maken van de kledingbank is van harte welkom bij het Inloophuis. Gastvrouwen en -heren zullen je verwelkomen en koffie/thee aanbieden. Hier mag je gebruik van maken. Kleding, speelgoed en boeken afhalen kan tijdens de openingstijden van het Inloophuis (dinsdag- en donderdagmorgen) of op woendagmorgen na afspraak via

Er zal worden gevraagd naar de grootte van het gezin. Per maand mogen er twee kledingstukken voor volwassenen en drie kledingstukken voor kinderen worden aangeschaft.

Per artikel wordt een bedrag van € 0,10 gerekend. Voor schoenen, winterjassen en herenpakken wordt de prijs per artikel bepaald.

De gastvrouw/gastheer zet een stempel op de stempelkaart als er kleding is afgenomen en de totaalprijs is betaald.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.